Peter Dinklage végleg maga mögött hagyta a Trónok harcát, napjaink egyik legkeresettebb színésze hamarosan Joe Wright Cyrano című musicaljében lesz látható, van itt azonban valami, amely garantáltan megörvendezteti a klasszikus sci-fi horror rajongókat.

Elkészül ugyanis Michael Herz és Lloyd Kaufman kultikus Toxikus Bosszúálló című rendezésének remake-je, és bár maga Dinklage egy friss interjúban leszögezte, hogy az új produkció kevés szálón fűződik majd az eredeti filmhez, ettől függetlenül ugyanazt az őrült hangulatot és sztorit hozza, mint az 1984-ben megjelent film.

"Nagyon szórakoztató lesz. Olyasmit akartam csinálni, amelyre korábban még nem vállalkoztam. Miért ne lehetnék szörnyeteg egy őrült filmben, és miért ne énekelhetnék egy másikban?" -  nyilatkozta a színész az Empire magazinnak.

“Szeretem a ‘gerillafilmezést’. Ezek olyan filmek, amelyekről érezhető, hogy imádták megcsinálni a készítők, a többi pedig nem számít. Talán sok ilyen film nem mondható minőséginek, némelyik viszont nagyon szórakoztató” - tette hozzá a színész.

Az 1984-ben megjelent Toxikus bosszúálló történetének középpontjában egy Tromaville nevű városka áll, amelynek közelében egy radioaktív szemétlerakó található. Itt éli mindennapjait Melvin, aki takarítóként dolgozik egy fitnesz klubban. A srác állandó célpontja a vendégek gonosz tréfáinak, egy végzetes napon azonban belezuhan a mérgező vegyszerbe, amely szörnyeteggé változtatja őt.

Az új Toxikus Bosszúálló rendezői székét a Fontos vagy nekem és az Amerikai nő kapcsán ismert Macon Blair foglalhatta el, a film további főszerepeiben pedig Kevin Bacon, Elijah Wood, Jacob Tremblay, Jonny Coyne, Julia Davis, Taylour Paige és Atanas Srebrev lesznek láthatóak.