Petíció indult az egyik legjobb Netflix-sorozat kapcsán

A Netflix egyik legnépszerűbb sorozata volt, két évad után 2019-ben mégis elkaszálták. A Mindhunter - Mit rejt a gyilkos agya alkotója, David Fincher azóta többször is nyilatkozott már az ügyben, legutóbb most februárban. De sajnos nem voltak jó hírei a jövőt illetően. Ez azonban a jelek szerint nem tántorítja el a rajongókat.

A Mindhunter az FBI egy különleges osztályáról szól, amelynek ügynökei a sorozatgyilkosokra specializálódtak. Már bebörtönzött gyilkosokat vizsgálnak, hogy megfejtsék a pszichológiájukat abban a reményben, hogy így megoldhatják a még folyamatban lévő gyilkossági ügyeket.

A sorozatot a Netflix két évad után kaszálta el, főleg azért mert túl sokba került ahhoz képest, amilyen nézettségi mutatókkal rendelkezett. De ennek ellenére is elég stabil és kitartó rajongótábort gyűjtött maga köré, akik a mai napig reménykednek abban, hogy egyszer zöldutat kaphat a harmadik évad.

Ezzel kapcsolatban David Fincher egy nemrégiben tett nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy bár ő nagyon büszke a sorozat első két évadára, nem lát esélyt egy harmadikra pontosan a magas költségek miatt. Szerinte egyszerűen nem éri meg a Netflixnek.

A rajongók a jelek szerint nem elégedtek meg ezzel a válasszal és online petíciót indítottak kifejezetten David Finchernek címezve. Ebben arra kérik a rendezőt, hogy fontolja meg újra a dolgot és lehetőség szerint tegyen meg mindent, hogy mégis elkészülhessen a harmadik évad. És amennyiben ő maga nem venne részt ebben a projektben, jelöljön ki maga helyett más rendezőt rá. A petíció jelenleg közel 40 ezer aláírásnál jár, a most kitűzött cél 50 ezer. Ezt valószínűleg el is fogja érni, ugyanakkor még így is erősen kérdéses, hogy lesz-e ennek bármi eredménye.

dráma | krimi | thriller

Az FBI különleges nyomozóosztálya a legsúlyosabb bűntények feltárására szakosodott. Az ő feladatuk elkapni a sorozatgyilkosokat és az érőszaktevőket. több»