Pókember - Irány a Pókverzum 2: Végre itt az első magyar filmelőzetes!

A Sony végre bemutatta a Pókember - Irány a Pókverzum 2 hivatalos magyar filmelőzetesét, amely a 2018-as Pókember - Irány a Pókverzum folytatása, Miles Morales (Shameik Moore) főszereplésével.

Gwen Stacy (Hailee Steinfeld) is feltűnik az előzetesben, amely különböző univerzumokban kalauzolja el a nézőt, ahol tucatnyi alternatív Pókember létezik.

A trailerben Issa Rae karaktere, valamint Jorma Taccone gonosztevője, Keselyű és Oscar Isaac 2099-es Pókembere is feltűnik.

Kapunk még  egy halom easter egget és cameót, köztük a 2018-as PlayStation-játékból ismert Pókember-ruhát, a Spider-Armor MK. II-t, a Bombastic Bag Man jelmez, a Spider-Man Unlimitedet és még sok más változatot.

Oscar Isaac és Jake Johnson az első filmből ismert ismert Miguel O'Hara, vagyis Pókember 2099 és Peter B. Parker szerepében térnek vissza. Issa Jessica Drew is visszatér, akárcsak Daniel Kaluuya Hobart "Hobie" Brown, alias Pók-Punk szerepében, Jorma Taccone pedig Keselyűt szinkronizálja.

A film várhatóan 2023. júniusában kerül a mozikba, míg a harmadik rész 2024. márciusában debütál. Egy női főszereplővel készült spinoff-film, amely Gwen Stacyre, Jessica Drew-ra és Cindy Moon karakterére fókuszál, jelenleg is fejlesztés alatt áll.

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Miles Morales visszatér a Pókverzum-saga következő fejezetében, egy epikus kalandban, amely Brooklyn főállású, barátságos Pókemberét keresztülrepíti a multiverzumonon, hogy... több»