Pókember tánccipőre cseréli a szuperhős jelmezt: Tom Holland lesz Fred Astaire

A Pókember sztárja, Tom Holland tánccipőre cseréli a szuperhős jelmezt. A 25 éves színész vasárnap hivatalosan is megerősítette, hogy a legendás színészt, táncost és énekest, Fred Astaire-t fogja alakítani a Sony hamarosan megjelenő életrajzi filmjében.

Pókember: Nincs hazaút promóciója kapcsán az AP-nek adott interjújában Holland megerősítette, hogy a még korai stádiumban lévő projektben az előadóművész tánccipőjébe lép.

„A forgatókönyv egy hete érkezett” – mondta Holland újságíróknak. – „Még nem olvastam; nem adták oda nekem.”

A hír, hogy Holland megkapta az ikonikus táncos és színész szerepét nem meglepő, tekintve saját előadói múltját. Holland színészi pályafutását a londoni színpadon kezdte, 2008 és 2010 között a Billy Elliot the Musical címszerepét alakította a West Enden.

Aztán ott van az a ‘legendássá’ vált klip, amikor a Lip Sync Battle-ben lépett fel 2017-ben, ahol elénekelte és eltáncolta a Singin' in the Rain-t és Rihanna Umbrella című dalát. Ez minden bizonnyal mindenki számára rávilágított arra, hogy Holland tánctudása tagadhatatlan.

A Pókember 3 - Nincs hazaút december 17-én debütál a mozikban.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»