2018.02.05   szerző: hp   hozzászólások: 0

Az HBO sem maradt le a Super Bowl körüli őrületről, és ha már idén nem tűzik műsorra a Trónok harcát, azért bőven van mit mutatniuk az új zászlóshajójuk, a Westworld kapcsán.

Pokoli fordulatot vesznek az események a Westworld második évadában

A széria 2016-ban debütált az HBO műsorán, és egyik napról a másikra szerzett milliós rajongótábort világszerte. A közösségi oldalak tele voltak az adott rész elemzéseivel, és a nagy számok törvénye alapján néhány nagy leleplezés is megelőzte a finálét. Sokat kellett várni a folytatásra, de idén végre megérkezik a széria második évada, melynek már a premierdátumát is tudjuk, érdemes feljegyezni:

2018. április 22.

A friss trailer eléggé sejtelmes, de annyi biztosra vehető, hogy a hús-vér emberekre nem sok kellemes dolog vár az új szezonban, úgy tűnik ugyanis, hogy az androidok a kezükbe veszik az irányítást.

Az új évadban természetesen az összes főbb szereplő visszatért, beleértve Anthony HopkinsEd HarrisJames MarsdenThandie NewtonBen BarnesEvan Rachel Wood és Jeffrey Wright karakterit.

A trailert idelent tudjátok megnézni.

82 Westworld  (2016)

dráma | misztikus | sci-fi | western

2. évad: 2016 szenzációja volt a sorozat, ami a mesterséges értelem hajnalán játszódott, és a bűnbeesés evolúcióját mutatta be egy olyan világban, ahol az ember minden... több»