Clint Eastwood nem tud leállni, az ikonikus színész-rendező egymás után rukkol elő új filmjeivel. A Richard Jewell most az atlantai olimpia hősének pokoli történetét meséli el, melyhez befutott az első előzetes.

Megkapta első előzetesét a Clint Eastwood rendezésében készülő Richard Jewell balladája. A film az 1996-os atlantai olimpia hősének, Richard Jewellnek a történetét dolgozza fel, aki a rendezvény biztonsági őrekét rábukkant egy bombára, ezzel több száz ember életét mentve meg. Csakhogy az eleinte hősként ünnepelt férfi néhány nappal később már az FBI legfőbb gyanúsítottja lett, a média kereszttüzébe kerülve pedig igen súlyos valótlanságok jelentek meg róla.

A film főbb szerepeit olyan sztárok alakítják, mint Olivia WildeKathy BatesSam RockwellJon HammPaul Walter HauserIan GomezKendrick Cross és Billy Slaughter, míg a Vanity Fair cikke alapján íródott forgatókönyvet a Phillips kapitány szkriptjét is jegyző Billy Ray írta.

A Richard Jewell balladája december 13-án debütál a tengerentúlon, a hazai premier előreláthatólag a jövő év első hónapjaiban várható. A film előzetesét idelent találjátok.