Pokoli veszélyt sejtetnek Godzilla 2 első képsorai

A Király visszatért – a Warner Bros. pedig épp időben hozott ki egy friss-ropogós előzetest ahhoz, hogy erről a közönség is értesüljön a San Diego Comic Con előtt.

A stúdió több izgalmas anyaggal is jelentkezett még a képregény-fesztivál előtt, hogy lehetőleg addigra mindenki tűkön üljön, ők pedig megtehessenek valami Nagy Bejelentést. Legalábbis a dolog eddig nagyon úgy fest, hogy az elcsepegtetett információk egy, a Godzilla: A szörnyek királya című filmmel kapcsolatos hír előfutárai.

A mozgóképes ízelítő Millie Bobby Brown, a Stranger Things kamasz sztárjának Instagram-oldalára került ki: az alig egy perces videóban Brown rádión próbál meg segítséget kérni, ám a vonal túlsó feléről senki sem válaszol, sőt – az átszűrődő hangokból az derül ki, hogy ott sem fényes a helyzet. A színésznő pedig, mit van mit tenni, átadja magát a teljes kétségbeesésnek.

A képsorok mellé megjelent a film első hivatalos bannere, amelyek szintén a színésznő látható lángok, hamu és füst között. A film tehát biztos, hogy újabb és pusztító kataklizmát ígér nekünk, hatalmas szörnyekkel párosítva.

A produkciót  Michael Dougherty rendezi, és a tervek szerint szép felvezetése lesz egy újabb Godzilla vs. King Kong párharcnak, amely a tervek szerint 2020-ban érkezik majd a mozikba – az új Godzillára pedig jövő májusig kell majd várniuk a rajongóknak. De addig is: már dörzsölhetik a tenyerüket, akiknek van jegyük a Comic Conra, mert elképzelhető, hogy ott mutatják be a film első, hivatalos és teljes előzetesét – amelyből kiderülhet egy s más a film történetével kapcsolatban.

Addig is csámcsogjunk nyugodtan a most megjelent, friss anyagokon:

 

Reach Monarch

MBB (@milliebobbybrown) által megosztott bejegyzés,

Júl 18., 2018, időpont: 1:00 (PDT időzóna szerint)