Premierdátumot kapott Dwayne Johnson szuperhősfilmje, itt a Black Adam első posztere

Dwayne Johnson is kipróbálja magát a szuperhősök világában, Black Adam nagy bemutatkozására azonban még jócskán várnunk kell.

Premierdátumot kapott a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Black Adam, ezzel együtt pedig befutott a film első hivatalos plakátja is.

A hírt maga a Szikla osztotta meg az Instagramján, de akik máris rohannának a mozikba, azoknak van egy kellemetlen hírünk is. A Jaume Collet-Serra rendezésében készülő filmre ugyanis még elég sokáig, egészen pontosan 2021. december 22-ig várniuk kell a színész rajongóinak.

A DC univerzumában Shazam nemeziseként ismert Black Adam kapcsán Johnson a fotó mellé hosszabb szöveget is mellékelt, melyben arról írt, hogy mindig is arról álmodott, hogy ő lehessen Superman, és bár ez nem jött össze, nagyon lelkes, amiért csatlakozhat a szuperhősök közé.

Korábban pletykaszinten felmerült, hogy Johnson már a Shazam végén tiszteletét teheti egy rövid cameo erejéig, amire végül nem került sor, de arra mérget vehetünk, hogy látni fogjuk még a két karaktert egymással szemben állva.

A Black Adam poszterét ide kattintva nézhetitek meg.