Pufók, bújós hős? Ez a Marvel hír meg fogja dobogtatni a rajongók szívét

A Disney és a Marvel Studios folyamatosan keresi a lehetőségét, hogyan tudná még tovább tágítani, még inkább kibővíteni a Marvel moziverzumot. Ennek eredményeként a mozikfilmek mellett egyre több kiegészítő sorozat indul, illetve egyre több kevésbé mainstream képregény-karakter is felkerül a listára. A legújabb hírek szerint a jövőben újabb hősök kerülhetnek be a moziverzumba, méghozzá a Hős6-os, avagy a Big Hero 6 csapata.

Talán kevesen tudják, de a Disney 2014-es animációs filmje valójában egy Marvel képregény eléggé újragondolt adaptációja volt. Ez volt egyébként az első Disney mese, ami Marvel képregényhősökről szólt. És most úgy tűnik, hogy e hősök visszatérhetnek a mozivászonra (vagy valamelyik sorozatba).

Bár konkrét részletek egyelőre nincsenek, de azt már hivatalosan is megerősítették, hogy a Big Hero 6 gárdájából többen is felbukkanhatnak a jövő Marvel-filmjeiben. Amiben szinte biztosak lehetünk, hogy a robotikában lángelmének számító Hiro Takachiho és Baymax szerepelni fog. Azt viszont már nehéz lenne megtippelni, hogy melyik változatuk.

A képregényekben ugyanis egészen más jellegű és megjelenésű karakterek voltak, mint a Disney meséjében. A képregényben egy kőkemény robotot ismerhettünk meg, míg az animációs filmben már egy cuki pufók robot szerepelt.

Az ötlet egyébként nem ördögtől való, hiszen a Big Hero 6 hősei már többször is társultak más Marvel-hősökkel, köztük Pókemberrel is.