Pamela Anderson nyíltan beszélt arról, hogy egy "fergeteges" éjszakát töltött Julian Assange-gal, amikor az az ecuadori nagykövetségen tartózkodott.

A Baywatch sztárja rendszeresen meglátogatta őt a londoni nagykövetségen, ahol Assange politikai menedékjogot kért, hogy elkerülje a kiadatását. Miután 2014-ben, a néhai divattervező Vivienne Westwood révén, megismerkedtek, Pamela rendszeresen látogatta a száműzetésben élő Wikileaks-alapítót, és felidézte, hogy egész éjszaka meszkált ittak.

Anderson a Variety-nek adott interjújában, amelyben a hamarosan megjelenő memoárját népszerűsítette, így emlékezett vissza ezekre a találkozókra: "Romantikus este volt, mert annyira inspiráló is volt egyúttal. Annyira szenvedélyes az élet és minden iránt. Nincs olyan, amiről ne szenvedélyesen beszélne.”

A színésznő egyébként korábban kiállt Assange mellett, szerinte ugyanis nem érdemli meg, hogy egy olyan szigorúan őrzött börtönben tartsák őt, amilyenben jelenleg a büntetését tölti. 

Anderson a magazinnak azt is elárulta, hogy a Kremlben tett látogatásának mennyire megörült Vlagyimir Putyin. A színésznő állatjogi aktivistaként lobbizott az orosz politikusoknál, hogy tiltsák be a fókából készült termékek importját. “Putyin csak egyszer volt a teremben, de mindenről hallott. Másoktól tudtam, hogy örült, hogy ott voltam. Megörült nekem” - jegyezte meg Anderson.