Harry Melling, aki leginkább Harry Potter unokatestvérének, Dudley a szerepéről ismert, elárulta, hogy az emberek másképp néznek rá jelentős fogyása után, ami szerinte nem volt szándékos. Lásd a friss filmjének fotóját a galériánkban.

Melling, aki 10 éves korában játszotta először Dudley-t, jelentős fogyáson ment át a Harry Potter-filmek után, ami szerinte azt eredményezte, hogy mások másképp néztek rá az emberek. Az Independentnek adott interjújában Melling arról beszélt, hogy a sajtó kegyetlen utalásokat tett arra, hogy 2009-es fogyása idején már nyoma sincs "malacszemeknek és dupla állnak". 

Melling azt mondta, hogy az akkori fogyás nem tudatos döntés volt, egyszerűen csak megtörtént. Hozzátette, hogy a fogyás talán új szereposztási lehetőségeket nyitott meg. A színész azt is megemlítette, hogy nem tartja a kapcsolatot egykori Harry Potter-társaival, mondván, hogy mindannyian a saját útjukat járták, ő pedig az Egyesült Királyságban maradt, míg többen elköltöztek.

A színészt legközelebb a Netflixen debütáló Halványkék szemekben láthatjuk majd Christian Bale oldalán január 6-tól. A film előzetesét idelent nézheted meg.

horror | krimi | misztikus | thriller

Egy veterán nyomozó egy rejtélyes gyilkos nyomába ered fiatal társával, akit évekkel később Edgar Allan Poe néven ismer majd meg a világ.