Úgy néz ki, nem kellett sokat várni az év legjobb thrillerjére, az Emily Blunt főszereplésével forgatott Hang nélkülre, melyhez befutott a végső előzetes.

Száz százalékon áll a Rottentomatoes kritikai portálon a Hang nélkül című film, amelynek rendezője és férfi főszereplője John Krasinski, a női főszereplő pedig a felesége, Emily Blunt. Az eddigi visszajelzések alapján egy nagyon feszes és hátborzongató produkcióra számíthatunk, ezt pedig tökéletesen alátámasztja a friss kedvcsináló.

A film története szerint Világunkat látszólag sebezhetetlen, ragadozó lények foglalták el, melyek a legkisebb zajra is azonnal lecsapnak prédájukra, kíméletlen, halálos erővel.
Egy leleményes családnak sikerült életben maradnia teljes csendben, úgy, hogy elnyomnak minden lehetséges zajt, ami a mindennapi életükkel jár. Egyik gyermekük már odaveszett a borzalomban, így a szülők és a két megmaradt gyermek a gyásztól sújtva küszködnek a túlélésért… és megpróbálnak minden lehetséges módon felkészülni egy újabb gyermek születésére.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Emily BluntJohn KrasinskiNoah JupeMillicent SimmondsCade WoodwardEvangelina Cavoli és Ezekiel Cavoli.

A nemzetközi fesztiválokon hangos sikert arató film természetesen a hazai mozikat sem kerüli majd el. A magyarországi premier május 3-án esedékes. Az új előzetest idelent tudjátok megnézni.