Rambo 5: Stallone szerint ilyet még nem láttunk, kemény korhatárral jön a film!

A Rambo franchise hosszú ideje várt utolsó része, a Rambo 5: Utolsó vér még idén a mozikba érkezik, de az biztos, hogy nem egy matinéfilm lesz. Ezt pedig maga Sylvester Stallone is megerősítette.

A Rambo filmek rajongói megnyugodhatnak, a Rambo 5 nem áll be azok közé a filmek közé, akik az alacsony korhatár besorolásra játszva próbálnak meg minél nagyobb bevételre szert tenni. Az Adrian Grunberg rendezésében készülő film kemény és brutális lesz!

"Nagyszerű nap. Masszív R-korhatár besorolást kaptunk! Ami most jön, az valami olyan, amit még sosem láthattatok. Közeleg a halál" - írta  Stallone az Instagram oldalán megosztott bejegyzéshez, melyhez egy friss jelenetfotót is mellékelt.

A rajongók érthető módon kimondottan lelkesen fogadták az idén 73 éves akciósztár szavait, az egybehangzó vélemények szerint egy vérbeli Rambo filmnek igenis korhatárosnak kell lennie.

A StallonePaz VegaAdriana Barraza és Sergio Peris-Mencheta  főszereplésével forgatott Rambo 5: Utolsó vér szeptember 19-től látható a hazai mozikban!