Rambo 5: Itt az első hivatalos fotó!

Közel tíz éve, hogy a John Rambo a mozikba került, és bár nem sokkal a film megjelenése után felmerült a folytatás elkészítése, új Rambo filmek mindeddig mégsem láttak napvilágot.

Ez év májusában azonban már felröppentek a hírek, hogy elkezdődtek a Rambo 5 körüli munkálatok, az utóbbi néhány hétben pedig felpörögtek a film körüli események, egyre többet lehetett hallani ugyanis a produkció munkálatairól.

Nemrégiben a film hivatalos címet kapott, amelyről mi is közöltünk egy rövid hírt. A közelmúltban pedig az az információ is napvilágot látott, hogy Sylvester Stallone alighanem a legbrutálisabb Rambo filmet szeretné elkészíteni az ötödik epizóddal.

Noha Sly az utóbbi időben alighanem minden energiáját a Creed 2 munkálataiba fektette, és bár egyelőre nem érkezett premierdátum az új Rambo filmhez, feltételezhetően 2019 őszére már a mozikba kerülhet.

A napokban azonban maga a Lionsgate tett közzé egy fotót a közösségi oldalain, így a rajongók most először láthatják, hogy is fest majd Stallone újra John Rambo szerepében.