Megérkezett a Marvel - A megtorló második évadának teljes előzetese, ami egyáltalán nem ígér kevesebb vért, bosszút, verekedést és összecsapást, mint az előző – sőt. Mintha a következő évad minden pillanatában valaki fegyvert fogna valakire, vagy elsülne egy pisztoly – vagy tökéletesen találna egy bal horog.

A Marvel nehéz döntést hozott meg a sorozataival kapcsolatban: hamarosan ugyanis véget ér a Marvel-sorozatok Netflixes megjelenése. A stúdió a tervek szerint a hasonlóan kemény és korhatáros tartalmakat pihenteti egy időre, ami minden bizonnyal sok rajongónak nagy űrt hagy majd maga után – de élvezzük a tartalmakat, amíg lehet.

Ebben a kicsit szomorkás hangulatban érkezett a The Punisher második évadának előzetese is, ami viszont egyáltalán nem finomkodik: kezdésnek Frank rögtön elbánik egy egész kocsmányi emberrel, akik bántani szeretnének egy fiatal és súlyos titkokat cipelő lányt. Frank természetesen nem tud kimaradni az ügyből, mivel így új és hasonlóan veszélyes ellenségeket szerez a régiek mellé – miközben a történet szépen menetel afelé, hogy megtörténjen a Frank és Jigsaw közötti végső összecsapás. Frank Castle számára tehát elérkezett az idő, hogy feltegye magának a végső kérdést: fel tudja és akarja-e vállalni, hogy Megtorlóként éli ezután az életét?

A főszereplő Jon Bernthal mellé ismét elég ütős kis stáb sorakozik fel: visszatér Jigsaw szerepében Ben Barnes, feltűnik benne Amber Rose Revah, , Josh Stewart és Floriana Lima - illetve Giorgia Whigham játssza majd a semmiből felbukkanó tinilányt. A sorozat forgatókönyvét Steve Lightfoot írta.

A The Punisher második évada január 18-án érkezik majd a Netflixre. Nézd meg az eredeti nyelvű előzetest itt: