Alig néhány hét múlva érkezik a mozikba a Nincs idő meghalni, amelyben Daniel Craig utolsó alkalommal formálja meg a 007-es ügynök szerepét.

A sztorival kapcsolatban korábban már néhány alkalommal felmerült a pletyka, hogy helyét Lashana Lynch veszi át a franchise-ban, mindez azonban egyelőre nem került megerősítésre, a filmszéria történetében viszont először lenne rá példa, hogy Őfelsége titkos ügynökét színésznő alakítaná.

Lynch egy friss interjúban beszélt arról, hogy az utóbbi időben számos támadás érte őt bőrszíne miatt, a színésznő elárulta, hogy bár a rajongók többségükben a támogatásukról biztosították őt a James Bond filmben kapcsolatos szerepvállalása miatt, azonban még így is számos gyűlölettel teli üzenetet kapott.

“A visszajelzések főként pozitívak voltak, de akadtak olyan üzenetek az Instagramon és a Twitteren, amelyek személyeskedők voltak. A barátaim elcsíptek olyan beszélgetéseket a tömegközlekedésen, amelyek egy olyan sötét korszakot idéztek meg, amelyben jómagam még nem is éltem, amelyben fekete emberek nem léphettek be bizonyos helyekre” - mondta Lynch a Guardiannak adott interjújában.

Az új 007-es ügynököt alakító színész személye egyébként továbbra sem hivatalos, a filmszéria producere, Barbara Broccoli korábban cáfolta, hogy bárkit is castingolnának szerepre, erre fordulatra azonban nem is kell már sokáig várniuk a rajongóknak, hiszen a Nincs idő meghalni szeptember 30-án érkezik a hazai mozikba.