Rátámadtak a színpadon a népszerű humoristára, Dave Chappelle-re (videó)

Rátámadtak Dave Chappelle-re, a humorista a kedd esti Netflix Is a Joke fesztiválon a Hollywood Bowlban tartott önálló estet, amely során egy ismeretlen felrohant a színpadra.

A történtekről felvétel is készült, amelyen jól látható, hogy az illető megpróbálja fellökni Chappelle-t, miközben a humorista épp megköszöni a közreműködést Chris Rocknak, Leslie Jonesnak és Jon Stewartnak.

A humoristának nem történt komolyabb baja, a továbbiakban visszatért a színpadra, hogy befejezze a műsorát, majd azzal viccelődött, hogy a támadó "egy transz férfi volt", utalva ezzel egy korábbi botrányára, amely miatt nagyobb felháborodást keltett.

A beszámolók szerint a támadó azonban megsérült a karján, így mentőt kellett hívni, Jamie Foxx “sokkos állapotban” ment fel a színpadra a történtek miatt, a hatóságok pedig akkor érkeztek a helyszínre, amikor Mos Def és Talib Kweli léptek fel.

A hatóságok azt is megerősítették, hogy a letartóztatott férfinél fegyvert is találtak, amely képes egy penge kilövésére, noha az nem került tisztázásra, hogy a támadónak szándékában állt-e annak használata.