Rendezőt kapott a Resident Evil reboot

A Constatin Film hosszan keresés után megtalálta a Resident Evil (A kaptár) rebootjának rendezőjét. Ezúttal sem A-listás direktor kezeibe került a franchsie.

A 47 méter mélyen direktora, Johannes Roberts rendezi a várhatóan 2020-ban érkező új Resident Evil-filmet, mely az alapoktól kezdi majd a már jól ismert történetet, tudta meg a Variety.

A franchise kiemelt prioritást élvez a Constantin Film-nél, mióta 2017. májusában bejelentették, hogy az ő szárnyaik alatt készül el a reboot. Érthető, hogy sokat várnak az akció-horrortól, ugyanis széria eddigi részei összesen 1,2 milliárd dollárt termeltek, nem csoda, a Resident Evil jelenleg minden idők legmagasabb bevételű videojáték adaptációja.

A Milla Jovovich főszereplésével készült RE-filmek történetének főhőse Alice, akinek kiutat kellett találnia Racoon Cityből az Umbrealla Corp. egy balul elsült kísérlete után. A franchise legutóbbi része 2016-ban került a mozikba, és 312 millió dollárt termelt világszerte, ebből csak Kínában 160 milliót.

A reboot forgatása 2019-ben kezdődik majd meg, arról, hogy kiket láthatunk majd a főbb szerepekben, egyelőre nincsenek információk.