Rendkívül kényelmetlen helyzetbe hozták Liam Neesont egy talkshow-ban (videó)

Nagyon úgy tűnik, hogy Liam Neeson soha többé nem tér vissza vendégként a népszerű The View című beszélgetős műsorban.

A színész "kínosnak" nevezte a múlt heti szereplését az ABC talkshowjában, a Rolling Stone magazinnak adott interjúban pedig azt is elmondta, hogy a műsor egy része kifejezetten kényelmetlen helyzetbe hozta.

Az történt ugyanis, hogy Joy Behar műsorvezető nem tudta leplezni, milyen hatalmas rajongója is színésznek, így a műsor egy bizonyos részein olyan megjegyzéseket tett, hogy “szeretné, ha a hamvait Liam Neesonra szórnák”.

“Az öltözőben voltam, ittam egy csésze teát, bekapcsoltam a tévét, és arra gondoltam, hogy ó, ez nagyszerű lesz. Az Amerikában dúló gyakori fegyveres erőszakról beszéltek, és egyetértek azzal, hogy ez egy valódi probléma. A szünetben felmentem a színpadra, és csatlakoztam a hölgyekhez, és gratuláltam nekik ehhez a fontos beszélgetéshez” - mondta a színész.

“Aztán elkezdődött a mi szegmensünk, és csak ez az egész ‘baromság ment Joy-jal és Liam Neesonnal’, meg hogy belém volt zúgva. Évek óta ismerem Whoopit és Joy-t is egy kicsit, de ettől nem igazán voltam lenyűgözve” - tette hozzá a színész.

Neeson ezen a ponton végül hozzátette, hogy kényelmetlenül érezte magát az interjú során, és hogy szerinte a beszélgetés egy kissé kínos volt.