Ridley Scott rendezheti a következő évek talán legjobban várt zenés filmjét

Bár Ridley Scott jelenleg még a Gladiátor 2-n dolgozik, nagyon úgy tűnik, hogy a rendező már a Pramounttal folytat tárgyalásokat egy Bee Gees életrajzi filmmel kapcsolatban.

A projektről egyelőre kevés információ látott napvilágot, annyi mindenesetre már tudható, hogy a már említett Paramount Pictures mellett az Amblin és a SISTER produkciós vállalatok finanszírozzák a gyártást, illetve a zenés formáció utolsó élő tagja, Barry Gibb is részt vesz a munkálatokban producerként.

A film egyébként hosszú utat járt be az elmúlt években, hiszen az eredeti tervek szerint még Kenneth Branagh rendezte volna a produkciót, őt váltotta John Carney még 2022 márciusában, decemberre pedig már Lorene Scafaria került a projekt élére.

Scott egyébként meglehetősen termékeny alkotónak számít mostanában, hiszen tavaly ősszel került a mozikba a Napóleon, azt megelőzően pedig A Gucci-ház és Az utolsó párbaj filmeken dolgozott, amelyek 2021-ben jelentek meg. A Gladiátor 2 a tervek szerint idén novemberben debütál a mozikban.

A Bee Gees-filmmel kapcsolatban egyelőre nem látott napvilágot bővebb hivatalos információ, azonban a jövőben várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

64 Napóleon  (2023)

akció | dráma | életrajzi | háborús | történelmi

Miközben a szívós és rátermett francia hadseregparancsnok, Bonaparte Napóleon (Joaquin Phoenix) gyakorlatilag pillanatok alatt Franciaország császárává emelkedik, egyúttal... több»