Most valószínűleg minden Marvel rajongó egy emberként kiáltott fel, hogy “ennek is itt volt az ideje”, hiszen Andrew GarfieldTom Holland és Tobey Maguire megcsinálták az internetes kultúra ikonikus mémjét.

Nincs hazaút tavaly decemberben debütált a mozikban, és mondani se kell, hogy a 2021-es év legnagyobb várományosának számító MCU film minden korábbi elvárást túlszárnyalt. A számos fanservice mellett visszatért a Garfield-, illetve a Maguire-féle Pókember is, amelyet azóta is mindenki imád.

A trió az 1960-ban megjelent Double Identity című kiadványban megjelent egyik képkockát hozta össze, amely az internetes kultúra egyik legnépszerűbb mémjének számít napjainkban, és amelyben kedvenc hálószövő hősünk egy “imposztorral” kerül szembe.

A Nincs hazaút DVD-s kiadása egyébként április végén jelenik meg, amely nagy valószínűséggel jócskán tartogat meglepetéseket.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»