2019.08.13   szerző: hp   hozzászólások: 0

Nem elég, hogy megnyerte a Choice Action Movie Actor-díját a Teen Choice Awardson, de a backstage-ben többeknek okozott életre szóló élményt.

Robert Downey Jr. hatalmas meglepetést okozott! (videó)

Valószínűleg sosem felejtik majd el azt a pillanatot a legfiatalabb Marvel rajongók, amikor Robert Downey Jr. a Teen Choice Awards backstage-ében találkozott velük, és természetesen a közös fotók készítése sem maradhatott el (ahogy egy videofelvétel sem, melyet idelent nézhettek meg).

Az összes gyerkőc Vasember jelmezt viselt, az egyikükbe pedig valósággal belefagyott a szó a meglepetéstől, és még a saját nevét sem tudta elmondani.

"Úristen, mindjárt bőgni fogok" - mondta az egyik gyerek, mire a színész azonnal megpróbálta megnyugtatni őt.

Érzelmes pillanatokból pedig a rajongóknak és Robert Downey Jr.-nak is kijutott az utóbbi időkben. (FIGYELEM, SPOILER következik), ugyanis a Bosszúállók: Végjáték végén a világ kénytelen volt elbúcsúztatni Vasembert, aki 2008-tól világszerte milliók kedvenc szuperhősévé vált.

 De a történet itt nem ér véget, ugyanis a Marvel eltökélt, hogy kiharcoljon egy Oscar-jelölést a színésznek, erről pedig a stúdió elnöke, Kevin Feige is nyíltan beszélt a közelmúltban.