Robert Pattinson kigyúrta magát Batman-szerepére, de ez csak a kezdet (galéria)

Ha eddig bárkinek is volt még némi kétsége afelől, hogy Robert Pattinson fizikuma esetleg nem lesz majd túl hiteles a készülő Batman filmben, a Dior legújabb reklámja garantáltan eloszlatja azokat.

Pattinson a közelmúltban tűnt fel egy reklámfilmben, amelyben szemmel láthatóan alaposan kipattintotta magát Bruce Wayne szerepéhez. A színészt éveken keresztül az Alkonyatban nyújtott alakításával azonosították, így alán nem is csoda, ha mostanáig számos olyan visszhang érkezett Pattinsonnal kapcsolatban, hogy alkatilag alkalmatlan lenne Batman szerepére.

Sőt, nemrégiben olyan híresztelések is terjedtek a film munkálataival kapcsolatban, hogy az kissé csúszásban van, mivel egyszerűen Pattinsonra kell igazítani a sötét lovag öltözékét, ám nagyon úgy tűnik, hogy mindez csupán rosszindulatú pletyka volt.

A reklámfilm mellé a Twitteren érkezett néhány friss promofotó is, amelyek futótűzként terjednek a különböző közösségi oldalakon, bárki csodájára járhat, hogy Robert Pattinson igencsak komolyan veszi legújabb szerepét, amely várhatóan újabb áttörést hoz majd karrierjében.

Matt Reeves filmjére azonban egy kicsit még várniuk kell a mozirajongóknak, hiszen a Batman 2021. júniusában kerül majd a mozikba.