'Rohadtul lehangoló': Keira Knightley szerint minden nőt zaklattak már

Erős kijelentésekkel áll elő a kétszeres Oscar-jelölt színésznő a nők helyzetét illetően.

Keira Knightley a Harper's Bazaar-nak adott interjújában őszintén vallott a tapasztalatairól, és amikor arról kérdezték, volt-e már része zaklatásban, elég egyértelmű választ adott.

"Igen, mindenkinek volt. Konkrétan senkit nem ismerek, akit ne zaklattak volna valamilyen módon. Legyen szó villantásról, fogdosásról, vagy amikor egy srác azt mondja neked, hogy elvágja a torkodat vagy arcon üt" - mondta, majd hozzátette, hogy mennyire lehangolónak tartja a helyzetet, és hogy ma már minden óvintézkedést megtesz, mielőtt kilépne az utcára. 

A színésznő, aki karrierje során meglehetősen sokszor vállalt be pikáns jeleneteket, már tavaly elmondta, hogy többé biztosan nem vetkőzik le olyan filmben, melyet férfi rendez.

Knightley-t legutóbb a Rendbontók című drámában láthatta a hazai közönség, mely idén mutatkozott be az HBO GO kínálatában. 

66 Rendbontók  (2020)

dráma | történelmi | vígjáték

Az 1970-ben megrendezett Miss World szépségverseny több szempontból is történelmi jelentőségű. A rendezvény házigazdája abban az évben Bob Hope komikus volt, közel 100... több»