Russell Crowe a szomszédban lép fel a zenekarával, Kristály Glóbuszt kap Karlovy Varyban

Russell Crowe Kristályglóbuszt kap a világ filmművészetéhez való kiemelkedő művészi hozzájárulásért az 57. Karlovy Vary-i Filmfesztiválon.

A rendezvény június 30. és július 8. között kerül megrendezésre, mindemellett Crowe  Indoor Garden Party nevű zenekarával is fellép, amely a fesztivál egyik nyitó eseménye lesz. A szervezők azt is elárulták, hogy Johnny Depp is megjelenik majd a fesztivál trailerében.

Crowe egyébként meglehetősen mozgalmas időszakot él, nemrégiben debütált a hazai mozikban is legújabb filmje, A pápa ördögűzője, amely már most úgy tűnik, hogy folytatást is kap, a színésznek ráadásul további hat projektje várható az elkövetkező két évben.

Bár az is bejelentésre került, hogy elkészül a Gladiátor 2, ebben viszont úgy tűnik, hogy Crowe nem tér vissza, noha a film cselekménye az első rész történései előtt játszódik majd.

Crowe következő filmje várhatóan idén júniusban jelenik meg Land of Bad címmel.

horror | thriller

Gabriele Amorth atya (Russell Crowe) progresszív ördögűzőnek is nevezhető, hiszen a pápa (Franco Nero) megbízásából a démonok ördögűzője az esetek 98 százalékában orvosi... több»