A Sinéad O'Connor énekesnőről szóló számos méltatásban a legtöbbször azt emlegetik, hogy mennyire szeretetre méltó ember volt egész életében.

Számos rajongója és sok híresség dicsérte őt, amiért olyan megközelíthető és emberi volt. Az egyik legszimpatikusabb tisztelgés Russell Crowe posztja, amit a Twitter fiókjában osztott meg.

A színész mesélt az énekesnővel való találkozásáról, arról, hogy együtt teáztak, és hogy milyen lefegyverzően lágy volt Sinéad.

Crowe olyasmit is elmondhatott az énekesnőnek, amit bizonyára sok rajongója szeretett volna elmondani neki. Íme, Russell Crowe sorai a néhai énekesnőről:

"Tavaly, amikor Írországban dolgoztunk, és néhány új barátunkkal egy hideg sört ittunk egy Dalkey kocsma előtt a hidegben, egy céltudatos nő sétált el mellettünk. Puffos parker a tarkójáig felhúzott cipzárral, lehajtott fejét sál borította. Az egyik új barátom felkiáltott, felugrott, és "üldözőbe vette" a nőt."

"Harminc méterrel arrébb a barátom és a nő átölelték egymást, és a férfi odahívott engem. Ott, az utcai lámpák alatt találkoztam Sinéaddal. A szemembe nézett, és lefegyverző lágysággal kimondta: "Ó, te vagy az, Russell". Visszajött velünk az asztalhoz, leült a hidegben, és rendelt egy forró teát." - folytatta a színész a visszaemlékezést.

"Abban a beszélgetésben végigvettük a közelmúlt dublini hőhullámát, a helyi politikát, az amerikai politikát, az őslakosok elismeréséért sok helyen, de különösen Ausztráliában folyó küzdelmet, Új-Zélandról szóló meleg emlékeit, a hitet, a zenét, a filmeket és az író bátyját. Volt alkalmam elmondani neki, hogy ő az egyik hősöm. Amikor a második csésze teáját is megitta felállt, átölelt mindannyiunkat, és elsétált a ködbe burkolózó utcai lámpák alatt. Ott ültünk négyen, és különbözőképpen fejeztük ki ugyanazt. Micsoda csodálatos nő. Béke legyen bátor szíveddel Sinéad."