Rutger Hauer durván beszólt a Szárnyas fejvadász 2049-nek

Nem tudni, hogy csak a sértődöttség beszél-e a színészből, amiért nem kapott szerepet a filmben, mindenesetre nem finomkodott a megfogalmazással.

A Szárnyas fejvadász sztárja, Rutger Hauer egy interjúban fakadt ki Denis Villeneuve (Érkezés, Dűne) sci-fijével kapcsolatban. Ahogy korábban a Berlini Filmfesztiválon fogalmazott, ahol bibliai ihletettségű filmje, a Samson kapcsán jelent meg:

"Nagyon jól néz ki, de nem érzem, hogy szükség lett volna rá"- mondta a THR-nek adott interjújában. "Azt gondolom, hogy ha valami annyira szép (mint a Szárnyas fejvadász), akkor azt jobb békén hagyni, és csinálni egy másik filmet. Ne támaszkodj a könyököddel egy 30 éves sikeres produkcióra. A Szárnyas fejvadász nem a replikánsokról szólt, hanem arról, hogy mit jelent embernek lenni. Pont, mint az E.T. A földönkívüli esetében, de nem vagyok benne biztos, hogy tudom, milyen kérdést tett fel a második rész. Nem karakterközpontú film, nincs benne humor, szerelem és lélek sem. Az eredeti iránti tisztelgés az egész. De ez nem elég a számomra. Tudtam, hogy nem fog jó dolog kisülni belőle. De azt is hiszem, hogy nem számít, hogy én mit gondolok" - zárta a mondandóját.

Az nem teljesen világos, hogy mit értett Hauer az E.T.-s párhuzamon, de abban van némi igazság, hogy túl sokat emelt át a Szárnyas fejvadász 2049 az első részből. 

akció | dráma | misztikus | sci-fi | thriller

2019-ben a replikánsok után vadászó szárnyas fejvadászok egyike különös felfedezést tett. Harminc évvel később egy másik fejvadász, az LAPD tisztje, K (Ryan Gosling) egy... több»

48 Samson  (2018)

akció | dráma

A film bibliai történetet dolgoz fel. Sámson, a fiatal filiszteus herceg, egy különleges zsidó, akit az Isten természet feletti erővel áldott meg. Sámson megvédi népét,... több»