Egy ideje már felröppent az a pletyka, miszerint Ryan Gosling alakítaná Novát az MCU-ban. A színész most cáfolta ezt a híresztelést, ugyanakkor elárulta, hogy kinek a bőrébe is bújna a Marvel filmes univerzumában.

Egy ideje már tudható, hogy csak idő kérdése, hogy Nova karaktere felbukkanjon, a projekten egyébként a Holdlovag sorozat írója, Sabir Pirzada dolgozik, bár arra egyelőre nem derült fény, hogy ezúttal is szériáról, vagy egészestés filmről van-e szó.

Ryan Goslinggal nemrégiben Josh Horowitz beszélgetett, amely során a sztár cáfolta a pletykákat, hogy megkeresték volna a szereppel. Horowitz elárulta, hogy Gosling saját elmondása szerint legszívesebben A szellemlovast alakítaná a jövőben.

Azzal kapcsolatban, hogy A szellemlovas a jövőben belépne az MCU-ba, szintén több pletyka is napvilágot látott már. A karaktert korábban Nicolas Cage formálta meg, visztont egyelőre kérdéses, hogy a színész visszatérhet-e a szerepen.

A SHIELD ügynökei című sorozatban a karaktert Gabriel Luna alakította. Luna Robbie Reyes szerepét hozta, míg Nicolas Cage Johnny Blaze-ként volt látható, így könnyen lehet, hogy az MCU-ba ismét egy új Szellemlovas lépne be.

Egyelőre persze nagy valószínűséggel csupán Gosling és a rajongók vágyálmáról beszélhetünk, mindenesetre nem kizárt, hogy a jövőben a Marvel ismét kezd valamit a karakterrel, és bejelenti, hogy rövidesen a filmes univerzumban is látható lesz.

Gosling ettől függetlenül mozgalmas időszak elé néz, hiszen hamarosan debütál a Netflix műsorkínálatában A szürke ember, jelenleg pedig gőzerővel zajlik a Barbie forgatása.

akció | thriller

Egy Európában élő volt CIA ügynök megpróbálja megmenteni azoknak az életét, akik az ő kilétéről valójában nem is tudnak. több»