Ryan Reynolds a Stranger Things 5. évadában?

A múlt hét folyamán debütált a Stranger Things negyedik évada, amely már most nézettségi rekordot döntött. A széria visszatérése ennél sikeresebb már nem is lehetne, ám úgy tűnik, hogy a Netflix még ezt is tudja majd fokozni.

A sorozat rendezője, Shawn Levy ugyanis már most felvetette, hogy akár egy Ryan Reynolds cameóra is számíthatnak az ötödik évadban. Levy a The Hollywood Reporternek beszélt a széria negyedik évadáról, amelyben kitért a további folytatásra is.

Az ötödik évad tehát elkészül, a rendező pedig elmondta, hogy részéről simán el tudná képzelni, hogy Reynolds egy kisebb szerepben felbukkanjon benne. “Szeretnék látni egy Ryan Reynolds cameót bármiben... az elmúlt fél évtizedben a karrieremet a Stranger Things készítése és a Ryannel való együttműködésem határozta meg, szóval egy nagy utazás lenne számomra, ha a két világom találkozna. Készülj fel, Ryan Reynolds az ötödik évadra!” - mondta Levy.

A színész persze egyelőre nem reagált a “felhívásra” mindenesetre azt már tudjuk, hogy a páros közös munkája igencsak gyümölcsöző tud lenni, gondolunk itt most a Free Guy filmre. A negyedik évad lezárására még egy hónapot kell várni a nézőknek, hiszen az utolsó két epizód július elsején debütál majd.

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Hopper Oroszországban raboskodik, ahol sok veszéllyel kell szembenéznie, amik emberi és nem emberi dolgok is egyaránt. Az Egyesült Államokban új problémák kezdenek jelentkezni,... több»