Ryan Reynolds szerint nem lesz Deadpool 3, az okát is elárulta

Bár úgy tűnik, nem duzzad trilógiává a Deadpool-franchise, a rajongóknak nincs oka a szomorúságra, ugyanis nem kell végleg búcsút venniük a karaktertől.

A Deadpool sikere, a hollywoodi trendet és a második részt övező hájpot elnézve valószínűleg nincs ember, aki azt mondaná, az alkotók megállnak két epizódnál, holott úgy tűnik, nagyon is ez a helyzet. Ryan Reynolds az EW-nek adott interjújában ugyanis arról beszélt, hogy nem érdemes a harmadik szólófilmre várni.

"Nem hiszem, hogy lesz valaha Deadpool 3. Tényleg nem. Én már az X-Force tagjaként tekintek rá. Szívesen látnám egy csapat részeként" - árulta el.

Bár Reynolds szavai elég egyértelműen hangzanak azzal kapcsolatban, hogy trilógia lesz-e a Deadpool franchise-ból, de arra is rávilágítanak, hogy nem kell még elköszönnünk a karaktertől, ugyanis a 2020-ban érkező X-Force filmben bőven jut majd neki játékidő.

A Deadpool 2 rendezői székét David Leitch foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Ryan ReynoldsJosh BrolinMorena BaccarinT. J. MillerZazie BeetzLeslie UggamsBrianna Hildebrand és Karan Soni.

A film május 17-től látható a hazai mozikban. Ha még többre vagy kíváncsi, kattints ide, a film adatlapján rengeteg további információval várunk.

80 Deadpool 2  (2018)

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

Wade Wilson, azaz Deadpool túlél egy majdnem végzetes kimenetelű ostoba balesetet, ám az is lehet, hogy az egy előre eltervezett támadás volt. Szerencsétlenségben hősünk... több»