A tavalyi évben a legnagyobb világsztárokat sem kímélte a koronavírus, Salma Hayek azonban csupán nemrégiben állt elő azzal, hogy kis híján belehalt a fertőzésbe.

A színésznő a Variety magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy még az első hullám idején maga is elkapta a vírust, az orvosi tanács ellenére azonban, nem élt a kórházi kezelés lehetőségével.

“Az orvosom gyakorlatilag könyörgött, hogy feküdjek be a kórházba, de én azt mondtam, hogy inkább otthon szeretnék meghalni” - nyilatkozta a színésznő. Hayek a család londoni otthonában, elszigetelve próbálta meg átvészelni ezt a súlyos időszakot, ahol végül oxigénterápiát is kapott, az állapota viszont annyira súlyosra fordult, hogy félő volt, hogy halálos is lehet a fertőzés.

A színésznő elmondta, hogy az év hátralévő részét a felépüléssel töltötte, azonban úgy érzi, hogy a mai napig nem sikerült még teljesen visszanyernie az erejét. Salma Hayek az idén debütáló Sokkal több mint testőr 2-ben, az Örökkévalókban és a House of Gucciban is felbukkan majd, ez utóbbi forgatása áprilisban kezdődött, amelyen már ő maga is jelen van.