Salma Hayek mélyen dekoltált Gucci fürdőruhás új fotójáért Ridley Scott is hálás lehet (kép)

Salma Hayek tudja, hogyan adja el a legújabb filmjét. Ridley Scott pedig csak hálás lehet neki, ugyanis ilyen ingyen reklámot is ritkán kap egy hollywoodi film.

Salma Hayek Pina Auriemmát alakítja A Gucci-házban, és részben (vagy leginkább) ennek kapcsán Hayek egy Instagram-fotót osztott meg magáról, amelyen a medencéjében láthatjuk egy mélyen dekoltált Gucci fürdőruhában.

A képhez mellékelt szöveg alapján ez a szett nem a filmből való, hanem a sajátja, de ez nem változtat a tényen: Hayek ért hozzá, hogyan reklámozza az új filmjét, mert hát mégiscsak összejött vagy másfél millió lájk a képre.

2021 sikeres évnek bizonyult Salma Hayek filmjeit tekintve. A hónap elején debütált a Marvel moziverzumában az Örökkévalókban a címadó szuperhőscsapat bölcs és spirituális vezetőjeként. A film a vegyes kritikai fogadtatás ellenére szépen teljesített a kasszáknál, és A Gucci-ház is rögtön az élen nyitott a piacokon, köztük Magyarországon is.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés

dráma | krimi | thriller

Maurizio Guccival, az ikonikus divattervezővel bérgyilkosok végeztek, a nyomozati szálak pedig feleségéhez, Patrizia Reggianihoz vezettek. Az asszonyt 26 év börtönbüntetésre... több»