2021.11.30   olvasottság: 63252x   szerző: hp   hozzászólások: 1

Salma Hayek tudja, hogyan adja el a legújabb filmjét. Ridley Scott pedig csak hálás lehet neki, ugyanis ilyen ingyen reklámot is ritkán kap egy hollywoodi film.

Salma Hayek mélyen dekoltált Gucci fürdőruhás új fotójáért Ridley Scott is hálás lehet (kép)

Salma Hayek Pina Auriemmát alakítja A Gucci-házban, és részben (vagy leginkább) ennek kapcsán Hayek egy Instagram-fotót osztott meg magáról, amelyen a medencéjében láthatjuk egy mélyen dekoltált Gucci fürdőruhában.

A képhez mellékelt szöveg alapján ez a szett nem a filmből való, hanem a sajátja, de ez nem változtat a tényen: Hayek ért hozzá, hogyan reklámozza az új filmjét, mert hát mégiscsak összejött vagy másfél millió lájk a képre.

2021 sikeres évnek bizonyult Salma Hayek filmjeit tekintve. A hónap elején debütált a Marvel moziverzumában az Örökkévalókban a címadó szuperhőscsapat bölcs és spirituális vezetőjeként. A film a vegyes kritikai fogadtatás ellenére szépen teljesített a kasszáknál, és A Gucci-ház is rögtön az élen nyitott a piacokon, köztük Magyarországon is.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés

dráma | krimi | thriller

Maurizio Guccival, az ikonikus divattervezővel bérgyilkosok végeztek, a nyomozati szálak pedig feleségéhez, Patrizia Reggianihoz vezettek. Az asszonyt 26 év börtönbüntetésre... több»