Samuel L. Jackson kiállt filmes partnere, Brie Larson mellett, akit ez elmúlt időszakban rengeteg támadás ért a közösségi médiában.

A színészt a Rolling Stone magazinnak adott interjúban kérdezték arról, mit gondol a toxikus rajongókról, akik már a megjelenés előtt leértékelték a Marvel Kapitányt pusztán amiatt, hogy női színészt castingoltak a címszerepre.

Jackson egy “rendkívül erős személyiségnek” nevezte Larsont, aki “sokkal erősebb, mint amilyennek az emberek hiszik”. “A választások idején ismerkedtünk meg, amikor Donald Trump megnyerte a választásokat, ő teljesen le volt lombozva emiatt. Azt mondtam neki, ne hagyja, hogy az emberek megtörjenek, erősnek kell lenned. Aztán megkeresett mituán megkapta a főszerepet a Marvel Kapitányban, megkérdezte, elvállalja-e, azt feleltem neki, hogy ‘Már hogy a fenébe ne!’” - mesélte Jackson.

“Nem fogja hagyni, hogy ezek a dolgok tönkretegyék őt. Ezek afickók, akik utálják az erős nőket, vagy az a tény gondot jelent, hogy ő egy feminista, akinek van véleménye és kifejezte azt?” - válaszolta a színész a Marvel Kapitány kapcsán.

Larson és Jackson egyébként az idén ősszel megjelenő Marvelekben lesznek újra együtt láthatók, a Titkos invázió pedig már debütált a Disney+-on.