Sandra Bullock új filmje, Az elveszett város hamarosan megérkezik a hazai mozikba, és most már tényleg érdemes rá várni, legalábbis az eddigi visszajelzések alapján egész biztosan.

Sandra Bullock és Channing Tatum közös filmje (Brad Pitt emlékezetesnek ígérkező cameójával) április 21-én érkezik a hazai mozikba, a külföldi kritikusoknak azonban már volt alkalmuk megnézni a kaland vígjátékot, és nem is hallgatták el a véleményüket.

A RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon Az elveszett város jelenleg 100 százalékon áll, ami még a viszonylag alacsony számú kritika mellett is több, mint árulkodó. 

“Az elveszett várost nem fogják Oscar-díjra jelölni, de megismétli azt, amit Spielberg és Lucas tett Az elveszett frigyláda fosztogatói esetében: egy évszázados műfajból merítettek ihletet, és ezeket egy új generáció számára csiszolták” - írta a Variety kritikusa.

“Amikor úgy tűnik, hogy Az elveszett város veszélybe kerül, ahogy más nagyszabású, sztárokkal teletűzdelt kalandfilmek, különösen a Netflix által készített produkciók, a Tatum és Bullock közötti nyilvánvaló kémia megmenti a napot” - írja az indiewire újságírója. De tovább is van.

“Az elveszett város egy szórakoztató utazás és egy szeretetteljes visszatekintés a sztárokkal teli, karakteres kalandfilmek műfajára, amelyre Hollywoodnak már nincs ideje” - summázta a véleményét a The Playlist szerkesztője.

Ezeknél jobb ajánlólevelet aligha kaphatna egy film, úgyhogy elő a naptárakkal, és ha lemaradtatok volna róla, pótoljátok be a magyar szinkronos előzetest idelent.

Hogy miért lép vissza a filmezéstől Sandra Bullock Az elveszett város után arról itt írtunk bővebben, a színésznő új filmjének bakivideóját pedig itt nézheted meg. Hidd el, megéri!