Tavaly előtt érkezett a mozikba a Sandra Bullock (galériánkban) főszereplésével bemutatott Az elveszett város, a színésznő a film promója kapcsán adott interjúban pedig arról is beszélt, melyik filmes szerepét szégyelli a legjobban a mai napig.

“Van egy film, amelyet a mai napig restellek, hogy egyáltalán szerepet vállaltam benne. Ez a film a Féktelenül 2. Annak idején nagyon hangos voltam ezzel kapcsolatban, de az egésznek nincs semmi értelme. Egy lassú hajó, amely lassan halad egy sziget felé” - jegyezte meg Bullock.

“Bárcsak ne tettem volna meg, hogy elvállalom a szerepet, egyetlen rajongóról sem tudok, aki odajött hozzám és megdicsérte volna. Kivéve most téged” - jegyezte meg humorosan a színésznő a riporternek, miután az kifejtette, hogy ő maga nagyon is rajong a filmért.

Az 1994-ben megjelent Féktelenülben Sandra Bullcok Keanu Reeves partnereként látható, a folytatásban azonban maga Reeves nem tért vissza. Egy későbbi interjúban a színész elmondta, hogy bár nagyon szeretett volna újra együtt dolgozni Bullockkal, a forgatókönyvet olvasva azonban nem érezte azt, hogy újra el kellene vállalnia a szerepet.

akció | kaland | katasztrófafilm | krimi | romantikus | thriller

Annie (Sandra) Speed új barátja, Alex Shaw (Jason Patric), aki rendőrként biciklivel rója az utcákat. Legalábbis Annie ezt gondolja. Alex azonban egy elit motoros egység tagja és... több»