Sárkányok háza 2. évad: Lehangoló hírt kaptak a rajongók

Az eddig is tudható volt, hogy a Sárkányok háza második évadára egészen 2024-ig kell várni a sorozat rajongóinak, most azonban az is kiderült, hogy a folytatás rövidebb lesz, mint az első évad.

A tervek szerint a forgatás április 17-én kezdődik, így a széria csupán a következő év nyarán debütál. A Deadline magazin értesülése szerint az évad mindössze nyolc epizódból áll majd. A döntés mögött valószínűleg a forgatókönyv fejlesztése állhat, így egyes bennfentes információk szerint egy fontos csatát nem visznek bele egyelőre a történetbe, hogy stabilabban megalapozzák a széria jövőjét.

Mindez valahol érthető is, hiszen az alkotók nem szeretnének olyan csalódást okozni a rajongóknak, mint az eredeti Trónok harca lezárásával. A Sárkányok háza első évada már elérhető az HBO Max műsorkínálatban, amely a tavalyi év egyik legnézettebb streaming tartalmának számít.

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

A G.R.R. Martin világszerte óriási népszerűségnek örvendő regényeinek alapján készült széria, a Trónok harca előzménysorozata, mely 300 évvel az anyasorozat eseményei... több»