Sean Bean most tudta meg, hogyan végződött a Trónok harca, a reakciója pedig aranyat ér

Közel két éve, hogy lezárult az HBO nagysikerű sorozata, a Trónok harca, amely még hosszú időn át parázs vitákat váltott ki a rajongók körében, úgy tűnik azonban, hogy még mindig akad olyan, aki nem látta a szériát.

Történetes a sorozatban Ned Starkot alakító Sean Bean nyilatkozta korábban, hogy azóta, hogy kiszállt a produkcióból, nem követte tovább a széria cselekményét, ami valljuk be jó nagy adag bepótolandó anyag lenne a színésznek.

Bean azonban azt is elárulta, hogy azzal sincs tisztában, milyen lezárást kapott a történet, így amikor az interjú során a tudomására jutott, hogy Ned fia, Bran Stark foglalta el a Vastrónt, Deres pedig a királyság független része maradt, a következőt reagált:

“Szóval Deres megtartotta a függetlenségét? Jó nekik” - jegyezte meg a színész.

Hogy nem maradunk a jövőben sem Trónok harca sorozat nélkül, az egyszer biztos, hiszen gőzerővel készül a spin-off széria, A Sárkány háza, amely a tervek szerint a következő évben debütál majd.

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

A Trónok harca George R.R. Martin nemzetközi sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának adaptációja, melyben a nagyhatalmú családok élet-halál harcot vívnak Westeros... több»