Senki le se sz*rja az Avatar folytatásait': Ki mondta, és igaza van?

Tény, hogy “a jó munkához idő kell”, James Cameron azonban enyhén szólva sem kapkodta el, hogy elkészítse az Avatar folytatását.

Persze a munkálatok gőzerővel zajlanak, a legendás rendező az elmúlt hónapok során pedig több alkalommal is meglepte a rajongókat néhány apró részlettel, amelyek alapján egész biztosan érdemes lesz várni a 2022-es évet.

John Oliver azonban nem tartozik a türelmes rajongók közé, a humorista az HBO Go-n is megtekinthető John Oliver-show az elmúlt hét híreiről legutóbbi adásában beszélt a produkcióról a néhány napja zajlott klímacsúcs kapcsán, amely során a világ vezető politikusai ígéretet tettek arra, hogy az elkövetkező tíz évben komolyabb lépéseket tesznek a klímaváltozás megfékezése érdekében.

“Vannak dolgok, amire érdemes rászánni tíz évet, majd pedig nem megvalósítani. Az egyik ilyen az Avatar folytatása. Csak tedd a dolgod nyugodtan, James Cameron, senki le se sz*rja” - jegyezte meg humorosan John Oliver.

“Bárkinek adok a közönségben ezer dollárt, aki meg tudja mondani az alábbi karakterek neveit az első részből” - tette hozzá a humorista, majd előhúzott Sam Worthingtonról és Zoe Saldanáról egy-egy fotót.

Kétségtelen, John Oliver szintén nagy rajongója az Avatar filmnek, így bármelyik rajongó át tudja érezni azt a feszült várakozást, amely a folytatás megjelenését lengi körül, és persze valószínűleg szurkolni sem kell majd James Cameronnak, hogy a franchise további epizódjai ugyanolyan epikus műnek sikerüljenek, mint az első rész.

83 Avatar  (2009)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Egy lebénult katona a Pandora nevű bolygón kap új küldetést, ahol az emberekhez hasonlító, de nyelvükben és kultúrájukban eltérő Na'vik élnek. A gyönyörű és éritetlen... több»