Sharon Stone (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) a The Times-nak adott interjújában mesélt az online társkereséssel kapcsolatos tapasztalatairól.

A 65 éves színésznő történeteket mesélt a különböző emberekről, akikkel a társkereső alkalmazásokon találkozott, köztük egy heroinfüggővel és személyes problémákkal küzdő férfiakkal. A kihívásokkal teli találkozások ellenére Stone továbbra is optimista és reménykedik a szerelem megtalálásában. 

"Majdnem olyan voltam, mint egy terapeuta" - idézte fel Stone. "Az egyik, akinek a felesége azt mondta, hogy el akar válni, és két kisgyerekük van" - mondta. "Nehezen tudta feldolgozni."

Hangsúlyozta, hogy valódi személyazonosságát használja a randiappokon, és kifejezte abbéli vágyát, hogy 2024-ben szerelembe essen.

A színésznő a közelmúltban azzal került a figyelem középpontjába, hogy már a 90-es években felvetette egy Barbie-film ötletét, az ötletre adott reakciók azonban finoman szólva is kiábrándítóak voltak. Erről ebben a cikkünkben írtunk bővebben.