Siker vagy bukás? Befutottak az első vélemények A kis hableányról

Már a nyakunkon A kis hableány premierje, így már csak 2023. május 25-ig kell várnunk. De vajon mennyire lett jó a film? Az első visszajelzések már adnak némi támpontot. 

Meglepő módon a Disney engedélyezte az amerikai kritikusoknak, hogy a közösségi médiában mondják el a véleményüket a premier előtti vetítéseken látottakról. 

Az első reakciók többnyire a főszereplő Halle Bailey alakítását dicsérik, fontos azonban megjegyezni, hogy a korai Twitter-kritikák általában a film pozitív aspektusaira koncentrálnak, és gyakran túlságosan lelkesek. 

Több kritikus megpróbálta összehasonlítani az animációs klasszikust és az új adaptációt, és meglehetősen vegyes véleményeket fogalmaztak meg. Volt, aki szerint a remake túl kiszámítható, míg más úgy vélte, a film megtartja az eredeti alkotás szívét és lelkét, és Bailey alakításával felemeli azt.

A Twitter-vélemények után napokon belül várhatóan megjelennek a teljes kritikák is, addig is érdemes feljegyezni a premierdátumot, kedvcsinálóként pedig idelent mutatjuk a magyar szinkronos előzetest.

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus

A kis hableány egy magával ragadó mese, amely minden korosztály szívét elnyerte. A történet egy fiatal és kíváncsi hableány, Ariel történetét követi nyomon, aki Triton... több»