Alig néhány hét múlva exkluzív tartalomként debütál az HBO Max műsorkínálatában a Wonder Woman 1984, amelyhez be is futottak az első vélemények

Nagyon rég számolhattunk be egy premier előtt vetítés után szerzett tapasztalatokról, néhány szerencsésnek pedig már lehetősége nyílt a tengerentúlon, hogy láthassa a Wonder Woman folytatását.

Patty Jenkins rendezői karrierjében áttörést hozott a 2017-es film, amivel egyúttal az elvárásokat is magasra helyezte a folytatással kapcsolatban. Úgy tűnik viszont, hogy pánikra semmi ok, a Wonder Woman 1984 megállta a helyét.

Erik Davis, a Fandango szerkesztője nehezen találta a szavakat, ugyanis semmit sem szeretett volna lespoilerezni a történettel kapcsolatban, annyit viszont elárult, hogy a film egyszerre rendkívül akciódús, humoros, romantikus és szeretetteljes.

“Gal Gadotnak ismét sikerült megaragnia a karakter lényegét. Pedro Pascal és Kristen Wiig pedig remek választás volt a szerepükre. Chris Pine alakítása már csak hab a tortán” - írja a JoBlo magazin.

“Tegnap láttam a Wonder Woman 1984-et odahaza. Ez volt minden, amire szükségem volt, és még valami többet is kaptam” - írja Germain Lussier a Gizmodotól.

“Ez az, amire szükségünk van. Felemelő, reményteljes és nagyon Wonder Woman. Egy gyönyörű film olyan témával, amely garantáltan szíven talál” - olvasható Amy Ratcliffe-től a Nerdist magazin szerzőjétől.

Magyarországon december 24-től lesz elérhető a Wonder Woman 1984, és úgy tűnik, nagyon érdemes rá várni, csak bírjuk türelemmel.