Alig egy hét van hátra Patrick Hughes legújabb filmjének, a Sokkal több mint testőr 2. premierjéig. Az ütős első rész után hatalmas várakozás előzi meg a folytatást, amelyhez be is futottak az első kritikák.

Az előzetes értékelések alapján azonban meglehetősen rosszul áll a Sokkal több mint testőr 2. szénája, a film alig 30 százalékos értékelést tudhat magáénak a Rotten Tomatoes portálon, de lássuk is egy kicsit részletesebben, mit gondoltak róla kritikusok:

“Ha van film, amitől az ember azt kívánja, bár sosem nyitottak ki volna újra a mozik, akkor az a Sokkal több mint testőr 2” - írja Cary Darling, a Houston Chronicle szerzője.

“A gyenge humor és az idejétmúlt poénok egy széteső akcióvígjátékba torkollik. Ezek a színészek sokkal jobbat érdemeltek volna” - írja a Hollywood Reporter szerzője, John DeFore.

“Nagyon nehéz gyűlölni egy olyan karaktert, mint Antonio Banderas alakítását, aki nem mellesleg az akcióért is felel” - olvasható David Ehrlichtől, az IndieWire kritikusától.

“Szép helyszínek, vicces jelenetek, de ezeket már számtalanszor láthattuk ezektől a színészektől. Ez egy olyan film, ami talán jobb, ha a háttérben szól odahaza, nem pedig a mozikban” - írja a Beyond the Trailertől Grace Randolph.

A Sokkal több mint testőr 2. hazai bemutatójára június 17-ig kell várniuk a nézőknek, így hamarosan mindenki meggyőződhet arról, mennyire is helytálló mindaz, amit a kritikusok állítanak a filmmel kapcsolatban.