Minden idők egyik legijesztőbb bohóca, Art visszatér! 2017-ben mutatták be a Terrifier című indie horrort, amely azzal vonult be a mozitörténelembe, hogy az egyik legbrutálisabb film lett. És most itt a folytatás, amely olyan kemény lett, hogy többen is elhányták magukat vagy elájultak tőle.

Damien Leone 2011-ben vitte először mozivászonra a már ránézésre is ultra beteg bohóc, Art karakterét. Akkor csak egy rövidfilm készült, de az akkora siker lett, hogy 2017-re elkészülhetett egy egész estés játékfilm változat is. A sztori egy őrült bohócról szólt, aki Halloween estéjén mészárlásra indult egy kisvárosban. Ahogy kell, a végére meghalt (nem lőjük le a csavart, hogy miként!), de mivel egy horrorfilm főszereplőjéről van szó, ez nem akadályozhatta meg abban, hogy visszatérjen.

Mert Art a Bohócrém 2.-ben bizony feltámad! És, ha már újra az élők közt jár, akkor gyorsan keres is magának új áldozatokat. Ezúttal egy tinilányt és öccsét szemeli ki magának, akiket a legválogatottabb kegyetlenségeknek tesz ki.

A nézők beszámolói szerint a folytatás legalább olyan gyomorforgató mint az első film volt, ha nem még rosszabb. Volt olyan néző, aki a Twitteren arról számolt be, hogy barátja egyszerűen elájult a moziban és mentőt kellett hívni hozzá. Más is hírt adott hasonló esetről, amikor a mögötte ülő nem bírta a látottakat és a nyakába borult ájultan. Megint mások látták, amint valaki a száját fogva kirohan a moziból és hallani lehetett, ahogy odakint kidobja a taccsot. Olyan néző is volt, aki kimenni sem bírt, egyenesen a kosárba pakolta vissza a gyomrából a pattogatott kukoricát.

Szóval ha valaki azt tervezi, hogy leül megnézni a Terrifier 2-t, az készüljön fel. Vagy ne egyen előtte semmit, vagy vigyen magával hányós zacsit…