Sokkoló képeket tett közzé Aaron Carter halálának színhelyéről az édesanyja

Aaron Carter édesanyja a közösségi médiában osztotta meg a fia halálának helyszínéről készült fotókat, mivel a hölgy meg van győződve arról, hogy Aaron gyilkosság áldozata lett, nem pedig öngyilkosságot követett el.

Jane Carter több képet is posztolt a fürdőszobáról a közösségi médián, hogy felhívja a hatóságok figyelmét az ügyre. A képek Aaron Carter kaliforniai Lancasterben lévő otthonában készültek a halálának napján, tavaly november 5-én.

A képeken egy elszíneződött vízzel teli kád, illetve a fürdőszoba padlóján szétterített törölközők láthatók.

Aaron Carter édesanyha elmondta, hogy fia barátainak és családjának teljes támogatását élvezi a képek közzétételében, hogy újra felhívja a figyelmet az ügyre, a hölgy további elmondása szerint a hatóságok nem vették őt komolyan, így azt reméli, hogy a poszt hatására a rendőrség újra vizsgálni kezdi az ügyet:

“A fiam mentális betegsége és a vényköteles gyógyszerekkel kapcsolatos problémái miatt a rendőrség csak azt szerette volna, hogy ez az ügy minél egyszerűbben lezárható legyen, és hogy ne kelljen vele tovább foglalkozni. Igazságot és válaszokat akarunk!”

A nyomozás során korábban megállapításra került, hogy Aaron Carter halálát túladagolás okozta, a boncolás során nem volt víz a tüdejében, így a fulladás lehetőségét kizárták.