Sorozat készül Denzel Washington filmjéből, azt is tudjuk, melyik streamingszolgáltató fejleszti

Sorozat készül Antoine Fuqua 2016-ban bemutatott A hét mesterlövész című remake-jéből.

A Variety magazin értesülése szerint Nic Pizzolatto az Amazonnál fejleszti a produkciót, amely a már klasszikusnak mondható western újragondolása lesz majd. Bár a teljes szinopszis egyelőre nem ismert, a sorozat hivatalos logline-ja szerint egy törvényen kívüli férfit és társait arra bérelnek fel, hogy megvédjen egy telepesek által lakott falut, amelyet a környékbeli marhabárók fenyegetnek és tartanak állandó rettegésben.

Pizzolatto társszerzőként és executive producerként is részt vesz a munkálatokban, ez utóbbi teendőket továbbá Mark Johnson, Lawrence Mirisch és Bruce Kaufman látják majd el. Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a projekttel kapcsolatban, a további értesülések szerint viszont az Amazon a jövőben további olyan kultikus franchise-ok újraélesztését tervezi, mint a Robotzsaru és a Birkanyírás.

akció | kaland | western

Rendszeresen banditák támadnak meg egy békés kis falut, hogy behajtsák a sarcot. A falu lakói egyre elkeseredettebbek, hiszen saját maguk számára is alig termelik meg a betevő... több»