Sosem lesz vége, újabb Halálos iramban trilógia kezdődik

Vin Diesel, a Halálos iramban 8 producere és sztárja, a CinemaConon mesélt a franchise további terveiről.

Javában zajlik a CinemaCon, melyen szinte kivétel nélkül az összes stúdió képviselteti magát. Természetesen a Universal sem maradhatott le az eseményről, és ha már ott jártak a Halálos iramban 8 kapcsán, arról is szó esett, mi várható a franchise jövőjétől.

Vin Diesel elmondta, hogy az nyolcadik epizóddal új trilógia veszi kezdetét, és ezzel együtt megerősítette, hogy egész biztosan elkészül a nyolcadik és a kilencedik rész.

"Ha az emberek megnézik a filmet, látni fogják, hogyan veszi kezdetét egy új trilógia" - mondta.

A Halálos iramban 8 története szerint Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét, úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat...
A kubai partoktól New York utcáin át a Barents tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani... és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük.

Az akciófilm főbb szerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Charlize TheronDwayne JohnsonScott EastwoodJason StathamVin DieselKurt RussellMichelle RodriguezLucas BlackEva Mendes és Tyrese Gibson.

Az F. Gary Gray rendezésében készülő (Egyenesen Comptonból, Törvénytisztelő polgárHalálos iramban 8 2017. április 14-én debütál a mozikban. Ha még többre vagy kíváncsi, ide kattintva látogass el a film adatlapjára, ahol további videókkal, több mint félszáz fotóval és rengeteg filmes érdekességgel várunk, melyekből azt is megtudhatod, ehhez a nyolcadik részhez fűződik minden idők legnagyobb filmes robbantása.