2019.07.16   szerző: csd   hozzászólások: 1

Sorra döntötte az utóbbi idők bevételi rekordjait a Bosszúállók: Végjáték, úgy tűnik azonban, hogy máris megjelent a láthatáron néhány trónkövetelő produkció.

Sosem találnád ki, melyik film döntötte meg a Bosszúállók 4 egyik rekordját

Nos, aki már nem igazán bírja követni a bevételi rekordok körül kialakult számtalan, egyre kibogozhatatlanabbá váló hírverést, azt máris szeretnénk megnyugtatni, nem sikerült ellopni a Végjáték koronáját, csupán egy apró karcolás az egész azt illetően, hogy 2019-ben mindent a Marvel szuperprodukciója visz majd.

Az EW magazin legfrissebb jelentései alapján a The Farewell című ázsiai film az elmúlt nyitóhétvégén 351 ezer dollárt keresett mindössze 4 moziból, ami 87 ezer dolláros bevételt jelent mozinként. Ugyanerre korábban még az elképesztő számokat produkáló Végjáték sem volt képes, hiszen a bemutatásának napján, április 26-án 4,662 moziból 357 ezer dollárt hozott a kasszáknál, amely 76 ezer dolláros átlagbevételt jelent.

Bár jelenleg a legnagyobb figyelem mégis arra esik, hogy a Végjáték rövidesen valóban megdönti-e minden idők legnagyobb nemzetközi bevételt termelő film rekordját, amelyet még az Avatar ural mindössze 8 millió dolláros előnnyel.

Erről az aprócska címről azonban kénytelenek lemondani a Marvelnél. Egyelőre azonban nincs hír arról, hogy a Kőgazdag ázsiaikból ismert Awkwafina legújabb filmjét bemutatják-e a hazai mozikban is.

NA The Farewell  (2019)

dráma | vígjáték

Egy kínai család tagjai rájönnek, hogy a nagymamának már csak hónapjai maradtak hátra. Úgy döntenek, nem árulják el neki a rossz hírt, és egy esküvő szervezésébe kezdenek,... több»

Rendező: Lulu Wang
Forgatókönyvíró: Lulu Wang
Szereplők: Awkwafina, Tzi Ma, Diana Lin, Jim Liu, Shuzhen Zhou