Sötét és ijesztő lesz a Jurassic World 2

Bár Chris Pratt jelenleg rendkívül pozitív kritikai fogadtatásban részesült A galaxis őrzői 2 promóciós interjúival van elfoglalva, az újságírók már a következő nagy filmjéről is faggatják.

Bár még több mint egy év van hátra a Jurassic World 2 premierjéig, sorra látnak napvilágot az újabb és újabb részletek a folytatás kapcsán. Chris Pratt a napokban adott interjújában elárulta, hogy az új epizód lényegesen sötétebb lesz a franchise korábbi részeitől, mellyel tulajdonképpen csak megerősítette a rendező, Juan Antonio Bayona korábbi szavait, aki a szerint film sötét és ijesztő aspektusaira utalva elárulta, hogy olyan területre vezeti a Jurassic-szériát, melyet eddig még nem láthattak a nézők.

A hivatalos szinopszisra egyelőre még várnunk kell, de az eddig információk alapján Pratt karakterét beszervezi a kormány, hogy a dinoszauruszokat katonai célokra használja fel.

A Jurassic Worldöt rendező Colin Trevorrow társ-forgatókönyvíróként és producerként veszi ki a részét a folytatás munkálataiból. A film premierje 2018. június 22-én esedékes.

Chris Pratt új filmje, A galaxis őrzői vol. 2. május 4-től a hazai mozikban.