Sötét, félelmetes és szomorú lesz a Star Wars IX?

Hamarosan érkezik az idei év egyik legjobban vár produkciója, a Star Wars kilencedik epizódja, úgy tűnik azonban, hogy a lezárás nem feltétlenül lesz szívderítő vagy épp felemelő.

Minderről a filmszéria sztárja, Daisy Ridley beszélt az Entertainment Weekly magazinnak adott interjújában, amelyben elég velősen elárulta, milyen véget is érhet a Skywalker-szága.

„Határozottan sötét. Vannak részek, amelyek csakugyan ijesztőek, szomorúak és persze felemelőek is” – nyilatkozta a színésznő.

Azonban nem ő az egyetlen, aki ennyire borúlátóan áll hozzá a Skywalker kora lezárásához. Maga a rendező. J.J. Abrams is elmondta, hogy a film vége egyenesen megijeszti őt. „Mindez arról is szól, hogy érzelmi és értelmi szempontból is lezárjuk a történéseket, és hogy mindannyian valódi válaszokat kapjunk a lehető legtöbb dologra” – magyarázta a rendező.

Abrams korábban már elmondta, hogy a kilencedik epizód nem csupán egy korszakot zár lá a Star Wars történetében, hanem valóban rengeteg kérdésre is választ ad majd, minderre pedig már nem kell sokáig várni, hiszen a Skywalker kora december 19-én érkezik a mozikba.