Ha Sylvester Stallone neve felmerül, az ember általában először Rockyra, majd Rambóra gondol. Esetleg a fiatalabb generáció a Feláldozhatók trilógia aggastyán hőseire. A veterán színész már eddigi pályafutása során is bele-belekóstolt más műfajokba is. Ám azt nehéz lenne kitalálni, mi az a mozi, amit legszívesebben leforgatna.

Pedig van egy bizonyos téma, ami immár legalább negyven éve foglalkoztatja a színész-forgatókönyvírót. És ez nem más, mint a XIX. századi zseniális horroríró, Edgar Allan Poe életrajza. Bizony, Sylvester Stallone szeretné elkészíteni az író életét feldolgozó mozit.

Olyannyira rajta van ezen a témán, hogy már negyven évvel ezelőtt is dolgozott a forgatókönyvön, de aztán az élet úgy hozta, hogy ez a projekt rendre a háttérbe szorult. De sosem tűnt el Sylvester Stallone fejéből, aki még most is időről időre előveszi a témát. Még mindig nem tett le róla, hogy egyszer elkészíti a filmet.

Egy videóban korábban arról beszélt, hogy egyenesen utálná saját magát, ha nem tenne meg mindent, ami tőle telik, hogy tető alá hozza a filmet. Lehet, hogy beletelik majd 40-50 évébe, mire elkészül vele, de akkor úgy fogja érezni, hogy tökéletes lett.

A színész arról is mesélt, hogy fiatalabb korában még az volt a terve, hogy ő maga játssza el az írót, ám idővel rájött, hogy ez a szerep nem igazán neki való. Így ma már inkább a forgatókönyvre koncentrál, illetve pályázik a rendezői székre is.

A színészt legközelebb a Tulsa King című maffiasorozatban láthatjuk, melyhez már előzetes is érkezett. Idelent meg is mutatjuk.

91 Tulsa King  (2022)

dráma | krimi

SkyShowtime (2023.02.14.)

Egy olasz maffiózót követhetünk nyomon, aki azzal a megdöbbentő feladattal szembesül, hogy újjá kell alapítania olasz maffiacsaládját a Missouri állambeli Kansas Cityben. több»